Blogia
* El tren dels moments*

Comentari

A un “home que es creu influent”, quan he llegit aquest poema he pensat:” que clar que ho ha deixat tot”. I és que l’escriptora ens diu tot el que pensa- ben clar i català-  sobre aquell home que es creu influent en la seva vida i que lo més segur és que no ho sigui. Un home que és adorat per tots, però que alhora es innecessari per a la pròpia escriptora.

Tot el que se'ns esmenta sobre aquest home, és l'esteriotip establert a la societat sobre el sexe masuclí; però al cap i a la fi no té per què ser cert.

 El tema del poema l’he trobat interessant i la manera en què l’escriptora ens el transmet, ja que aquesta no s’està per romanços; ho diu tot tal i com ho sent i ho pensa.

2 comentarios

Marta -

Holaa!!

L'he trobat molt interessant aquest poema, ja que, com tu dius, l'autora parla ben clar del que n'opina d'aquest home del qual parla.

Si que és cert que hi ha marcat un estereotip d'home en la nostre societat, però també penso que poc a poc aquesta idea va canviant.
Alhora també dir que sobin, les noies, ens deixem portar per la idea de que un home és molt important en la nostre vida, fent oblidar les altres coses. S'hauria d'intenntar despertar i adonar-nos de que no ens hem de deixar tractar així i que cal donar-hi importancia a alguna cosa que ens està perjudicant.

I ja per acabar, felicitar-te pel teu bloc!!

Molts petons!

Cristina -

Tens raó en que l'autora ho expressa molt clarament, i jo ho trobo bé. Més val dir les coses clares i deixar-te de romanços que no complicar-te inentant expressarte.